Història de L'Altra Ràdio

Laltra ràdio comença la seva 38ena temporada el dijous 7 setembre, amb ledició 2246. Es manté lhorari demissió dels dijous, a les 22:05 i la repetició els diumenges,  a les 24 hores.

En el primer programa participa el músic Ramon Grau integrant de Los Manolos, grup rumbero que aquell estiu havia retornat als escenaris amb motiu dels 25 anys dels JJOO de Barcelona 92, i fundador de l’empresa Webfine especialitzada en la distribució audiovisual a internet des de la plataforma streamingbarcelona.com.

Manel Vàzquez, com a President de la Unió de Radioaficionats de Catalunya (URCAT) s’incorpora a l’equip del programa.


El dimecres 29 de novembre Cinto Niqui participa en l’acte d’inauguració de l’exposició amb motiu dels 20 anys de Sants 3 Ràdio, a les Cotxeres de Sants. Des dels seus inicis el programa ha mantingut una estreta relació amb els seus creadors: Olerguer Forcades i Jordi Sunyer.


L'Albert Malla fa a Internet i en diverses emissores la sèrie "Una Vida de Ràdio". Té  l'amabilitat de recopilar molts fragments de L'altra ràdio, que parlaven d'ell o de les emissores que ha treballat, als espais 88 i 89 de la seva sèrie radiofònica, que es pot escoltar a Ivoox. En nom de tot l'equip de L'altra ràdio gràcies per la seva deferència vers els qui, des de fa 38 anys, fem el programa.


El dijous 28 de desembre de 2017 L’altra ràdio emet una edició especial dedicada a “La ràdio feta pels joves”. Els alumnes de Segon d'ESO de l'Institut Quatre Cantons del Poble Nou de Barcelona, durant cinc setmanes havien preparat tres reportatges radiofònics per al programa, sota la coordinació del professor Jordi de Manuel. Dies abans Pitu Martínez i Cinto Niqui van anar a l’Institut a fer la proposta i a parlar del llenguatge radiofònic i de com es fa un programa de ràdio. En aquest programa també participen Oleguer Forcades i Sergi Loras, de Sants 3 Ràdio, amb motiu dels 20 anys de l’emissora, i Pere Ribes, un jove invident de 12 anys que fa de comentarista a les transmissions de futbol de Ràdio Olot i que havia merescut un dels premis de Ràdio Associació de Catalunya i de l’ONCE aquell any.